قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۱/۰۷ - ۲۰:۴۶

انتشار صکوک اجاره مجوز گرفت

یکهزار و یکصد و نود و سومین جلسه شورای پول و اعتبار به منظور ایجاد شرایط مطلوب برای افزایش سرمایه نقدی بانک ها و اجرای بهینه ابزارهای نوین مالی اسلامی برگزار شد.

انتشار صکوک اجاره مجوز گرفت

به گزارش سراج24،موسسات اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی برای افزایش سرمایه نقدی خود با رعایت قانون تجارت و اخذ مجوز از بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار مبادرت به انتشار صکوک اجاره، قابل تبدیل به سهام خواهند نمود.

همچنین شورا، با استفاده از نهاد واسط (ناشر) که با رعایت قانون توسعه ابزارها و نهاد های مالی جدید در بازار پول تاسیس می شود موافقت کرد. شایان ذکر است شورای پول و اعتبار، دستورالعمل نحوه رسیدگی به شکایات مشتریان موسسات اعتباری را در 11 ماده و 9 تبصره مورد تصویب قرار داد.

شورا مقرر نمود برای اجرای کامل این دستورالعمل، بانک مرکزی ساختار و نیروی انسانی مناسب برای انجام این وظیفه را فراهم نماید.

منبع:مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••